Back

Vår historie

Vår kjære grunder Alireza Farzad begynte å lære bort matematikk til sine klassekamerater i 4. klasse på barneskolen og begynte jobbe som privatlærer fra og med siste året på videregående. Da han startet på UiO, fant han ut at de fleste studenter sliter med universitetsmatematikk og derfor starte han AiMatte for å hjelpe medstudenter på UiO og Oslo-Met. Navnet spiller på at A er toppkarakter på universitetsnivå. Etter kort tid så viste det seg at andre medstudenter og medelever på andre universiteter og skoler også slet, ikke bare med matte men med de fleste realfag. Derfor har han utvidet AiMatte sin rekkevidde og kompetanse. Nå underviser vi i nesten alle fag og alle nivå til både universitet studenter og skoleelever. ( Sjekk vår fagoversikt )

Det finnes hull og mangler i det norske og internasjonale utdanningssystemet:

I begynnelsen virket det som at hovedårsaken til at de studentene og elevene sliter med realfagene er at det er mange i et klasserom og at dette medfører at læreren ikke kan dekke alle elevensbehov. Etterhvert fant han ut at hovedårsaken er at de ikke har fått en ordentlig forståelse av fagene og at heller ikke lærerne har en god kompetanse og forståelse i fagene de underviser i.

Ja, det er veldig trist å høre! Men sånn er det! De fleste lektorstudenter som skal bli våre fremtidige skolelærere er ikke selv opptatt av å forstå fagene de tar på universitet eller høyskole siden de får jobben uansett. Derfor er det ikke så rart at de sliter med å videreformidle kompetansen til andre.

Privatlærere hos oss:

Her i AiMatte filtrerer vi strengt studenter som vil jobbe som privatlærer hos oss. De må ha toppkarakter i faget de vil undervise i og ha 100% kontroll og forståelse av faget i tillegg til å ha en utrolig god evne til å videreformidle kunnskapene sine. Kanskje har du nå fått svaret på spørsmålet om hvorfor vi kun har 54 lærere og ikke så mange som andre tilbydere har.

Hvem AiMatte passer til?

AiMatte er en plattform for deg som vil få full forståelse i realfag og allmennfag på en ordentlig måte og vil vite hva som er viktigheten av konseptene som læres og hvorfor må du lære dem!
Vår undervisningsmetode fører automatisk til toppkarakterer. Men om du kun er ute etter å få god karakter uten å forstå faget så er det faktisk bedre å ta kontakt med andre bedrifter i markedet, fordi vår intensjon er ikke bare å få deg til å ende opp med en god karakter men å hjelpe deg til forstå fagene dine sånn at du kan oppnå toppkarakter selv.

Hva er målet?

Målet vårt er å heve norsk kompetanse innen matematikk og andre allmennfag i Norge. Vi ønsker å en dag se våre studenter og elever i verdenstoppen og blant Nobelprisvinnere.Det er derfor viktig for oss å tilrettelegge for et lærerikt miljø slik at hver student og elev får muligheten til å utvikle sine ferdigheter og sitt potensial innen matematikk og andre allmennfag. Toppkvalitet er alltid det viktigste for oss. Derfor vil målet vårt alltid være å tilby våre elever og studenter den beste opplevelsen innen matematikk og andre allmennfag

Noen av våre lærere