Back

Endelig er ikke permanent bosted i Oslo et kriterium for tilgang på vår undervisning i toppklasse! Nå kan du få A i ditt fag, uansett om du er mye på reisefot, ønsker å bruke stipendet på annet enn buss eller sitter i karantene.

Nå tilbyr vi vår enestående privatundervisning til alle som har internett og et ønske om å virkelig fullt og helt forstå et realfag eller allmennfag.

Timene forgår over videokonferanse med en av våre lærere som har kommet gjennom nåløyet for å kunne undervise hos oss, med omfattende dyktighet innenfor sitt fag og formidling.

I stedet for en tavle på et grupperom, kan problemstillinger, oppgaver, forklaringer og drøftinger skrives ned på et nettbrett koblet til lærerens datamaskin, som dukker opp på begges skjerm. Med onlineundervisning blir verdens viktigste tilegning tilgjengelig fra hele verden. Om du er i Sverige, Arendal eller Afrikas innerste jungler, er omfattende og presis kunnskap i ditt fag kun en skjermdeling unna!

Vi stiller oss stolt bak våre tidligere og nåværende elevers tilbakemeldinger, og ønsker alle fremtidige elever velkommen til vår opplæring.

Hør med andre AiMatte elever og studenter